slider

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο Στουρνάρας εγκλωβίζει αγωνιστές μέσα στο κτήριο της Τράπεζας Ελλάδας!


Όλοι σήμερα στην κινητοποίηση στην πλατεία Κοραή, στις 6 μμ

Σε κινητοποίηση κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την πρώτη μέρα της αποκλειστικής εφαρμογής τους, αγωνιστές του κινήματος που ενημέρωναν εργαζόμενους στην Τράπεζα της Ελλάδας εγκλωβίστηκαν μέσα στο κτίριο της Τράπεζας με εντολή της διοίκησης Στουρνάρα και τη συνδρομή υπαλλήλων της ασφάλειας. Έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία για τα περαιτέρω. Οι πόρτες της εισόδου στην οδό Σταδίου είχαν κλείσει με τα κάγκελα εγκλωβίζοντας τους αγωνιστές μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εργαζόμενοι, συνδικαλιστές, ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής, τοπικές συλλογικότητες και άλλοι. Οι τοκογλύφοι δανειστές απαιτούν τη διενέργεια χιλιάδων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για να φέρουν στη συνέχεια και στη χώρα μας τις εφιαλτικές σκηνές από τις εξώσεις στην Ισπανία. Ο κόσμος του αγώνα δεν έχει άλλο δρόμο από την αντίσταση, «υπέρ βωμών και εστιών». Έχει αφιχθεί λεωφορείο της αστυνομίας για να προσαγάγει τους εγκλωβισμένους. Εκτενέστερη ενημέρωση σε λίγο.

Συμπλήρωση: Η συγκέντρωση κόσμου έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας και οι έντονες διαμαρτυρίες απέτρεψαν τα σχέδια κυβέρνησης – Στουρνάρα. Έτσι, παρά το γεγονός ότι είχε έρθει ΟΠΚΕ και βανάκι για μεταφορά στη ΓΑΔΑ, οι διαδηλωτές αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: Παντιέρα