slider

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Η Πρόταση Προοπτικής Εθνικής Τράπεζας, συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση του Σαββάτου ενάντια στους πλειστηριασμούς

Πρόταση Προοπτικής, ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Εργαζόμενων Εθνικής Τράπεζας 

Κοινοποιούμε το κάλεσμα που στείλαμε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΕΤΕ. Καλούμε συναδέλφους εν ενεργεία και συνταξιούχους να συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση το Σάββατο 4/11

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΕΤ 
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, στις 4 Νοέμβρη θα γίνει στις 12.30 στα Προπύλαια πανελλαδική κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς, ηλεκτρονικούς και μη, και συγκεκριμένα: στις 12.30 συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή, και στις 15.00 πανελλαδική συνέλευση στο ΤΕΕ (Νίκης 4 Σύνταγμα)

12:30 συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή
15:00 πανελλαδική συνέλευση (Νίκης 4, Σύνταγμα, αίθουσα ΤΕΕ, 1ος όρ.)

Διοργανώνουν κινήσεις γειτονιάς, συντονισμοί συλλογικοτήτων και πρωτοβουλίες κατά των πλειστηριασμών , και έχουν καλεστεί και εργατικά σωματεία και ομοσπονδίες.

Θεωρούμε, και επαναφέρουμε την πρότασή μας για άνοιγμα στην κοινωνία, ότι ο ΣΥΕΤΕ πρέπει να συμμετέχει και να καλέσει τα μέλη του στην εν λόγω κινητοποίηση, ενάντια στους τραπεζίτες και υπερασπίζοντας τη λαϊκή και εργατική κατοικία. Πολύ περισσότερο που σήμερα και αρκετά μέλη μας έχουν σοβαρό πρόβλημα με τα υπέρογκα δάνεια και τις μειώσεις μισθών - χαράτσια, ενώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι συνάδελφοι συνταξιούχοι. Χρειάζεται μέτωπο ενάντια στην πολιτική των τραπεζών - κυβέρνησης, που οι συνταξιούχοι του ΛΕΠΕΤΕ βιώνουν σήμερα με το πιο βάρβαρο τρόπο.

Στέλνουμε τις αφίσες πανελλαδικά και το κάλεσμα, με τα συνθήματα κλπ. Μπορούμε να συμμετέχουμε και με δικό μας πλαίσιο, ως τραπεζουπάλληλοι.

Συναδελφικά, Εκ της Πρότασης Προοπτικής