slider

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη στις 3 μμ - Κάλεσμα για παρέμβαση στη συνέλευση των συμβολαιογράφων της Αττικής

O Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής (ΣΥΣΑ) καλεί την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη στις 3 μμ σε παρουσία στο ξενοδοχείο που γίνεται έκτακτη γενική συνέλευση του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθήνας-Πειραιά-Αιγαίου-Δωδεκανήσων, για το ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Η συνέλευση γίνεται ώρα 15.00 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα).  

Στις αποφάσεις της πανελλαδικής συνέλευσης αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς στις 31/8, περιλαμβάνεται  η πρόταση προς τις τοπικές συλλογικότητες, για "...την πίεση στους συμβολαιογραφικούς συλλόγους να καταλήξουν σε αποφάσεις μη συμμετοχής και καταγγελίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (όπως οι Σύλλογοι των Εφετείων Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Κομοτηνής)". Η στάση του συλλόγου Αθηνών κλπ, έτσι όπως εκφράζεται από τις διάφορες ανακοινώσεις και δελτία τύπου του προεδρείου του, είναι υπέρ της άμεσης εφαρμογής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς. Υπενθυμίζουμε και την άρνηση της ηγεσίας του συγκεκριμένου συλλόγου να δεχτεί συνάντηση με τον ΣΥΣΑ και σωματεία. 

Μαζική παρουσία των συλλογικοτήτων στο χώρο της συνέλευσης συμβολαιογράφων θα ήταν σημαντική για τη συνέχιση του αγώνα υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας - περιουσίας από την επίθεση υφαρπαγής που θα ξετυλιχτεί πιο έντονα μετά και τη λήξη των όποιων μέτρων προστασίας (31/12/2017). Για ενημέρωση, κοινοποιούμε σύνδεσμο με τη συνέντευξη του προέδρου του συλλόγου συμβολαιογράφων για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς: