slider

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Εκδήλωση της Λαϊκής Συνέλευσης Γκύζη κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού


Εκδήλωση στου Γκύζη κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού (φωτό-βίντεο)

Αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο της κίνησης ΣΕΚΕΣ - ΕΥΔΑΠ, οπτικοακουστικό υλικό από την εκδήλωση της Λαϊκής Συνέλευσης Γκύζη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού. Δηλώνουμε σε κάθε τόνο και προς πάσα κατεύθυνση ότι τίποτα δεν τελείωσε και η μάχη των μαχών είναι εν' εξελίξει και θα την κερδίσουμε όσο χρόνο και αν μας πάρει.

Την Τρίτη 25/10 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης της λαϊκής συνέλευσης γκύζη για τις επιπτώσεις που θα έχει στην ζωή τους η ιδιωτικοποίηση των νερών. Οι εισηγητές Μαστοράκης Μανώλης από το ΣΕΚΕΣ και Χάρης Σμυρνιώτης από το ΙΓΜΕ ανέδειξαν μια σειρά θεμάτων για τις συνέπειες της ιδιωτικοποίησης, τα παγκόσμια παραδείγματα και τα αποτελέσματα της πρόσφατης ΚΥΑ που θα έχει για τους συμπολίτες μας η εφαρμογή της.

Ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με επιτυχία. Συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις στις γειτονιές της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας ενημερώνοντας τους πολίτες δημιουργώντας ένα μέτωπο ικανό να ανατρέψει πολιτικές που ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες θεωρούν τελειωμένες.

Τοποθέτηση Μαστοράκη Μανώλη:



Τοποθέτηση Χάρη Σμυρνιώτη: