slider

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά!

Κυβέρνηση-Ε.Ε.-κοράκια τραπεζίτες κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού!

"Όταν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια", λέει ο λαός. 
"Σκοτώνονται" στη βουλή τα συνεταιράκια στην επιβολή των μνημονίων και της αντιλαϊκής πολιτικής, Αλέξης και Κούλης, για το αν υπάρχουν ή όχι εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο. Το έχει ξεχάσει ο πρώτος, ποτέ δεν το 'ξερε ο δεύτερος ότι εργατικό είναι καθετί που αφορά τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα κι αναζητούν ...σπίτια του Ο.Ε.Κ.! Προπέτασμα καπνού ρίχνουν κι οι δυο για να καλύψουν, να αφήσουν στο απυρόβλητο τις τράπεζες που συνεχίζουν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια και το θεσμικό πλαίσιο που με τα μνημόνια (που όλοι μαζί ψήφισαν) και τις συμφωνίες κυβέρνησης και Ε.Ε. που απελευθερώνουν τους πλειστηριασμούς κι αφήνουν παντελώς απροστάτευτη τη λαϊκή κατοικία και περιουσία.

Όμως εμείς τα βατράχια κάτω από τη σιδερένια φτέρνα της πολιτικής τους δεν θα γίνουμε! Ποτάμι που κάθε μέρα φουσκώνει και πιο ορμητικό γίνεται είμαστε! Και τα ποτάμια πίσω δε γυρνούν!

Σήμερα πολλές εκατοντάδες, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά και παρά τη γνωστοποίηση της αποχής των συμβολαιογράφων, συγκεντρωθήκαμε στο (κλειστό) δικαστικό μέγαρο Θεσ/νίκης κι αφού διασφαλίσαμε τη μη διενέργεια των πλειστηριασμών, με μια μαζική πορεία προς το ΥΜΑΘ, το "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!" δόνησε το κέντρο της πόλης.



Ούτε η προπαγάνδα τους, ούτε η λάσπη, ούτε οι (για άλλη μια φορά) υποσχέσεις για "προστασία της πρώτης κατοικίας" δεν μας πτοούν, δεν μας σταματούν. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!